quarta-feira, 7 de março de 2012

HVORDAN BØR 'Oppfør i det første møtet?

HVORDAN BØR  'Oppfør i det første møtet?

Det er alltid vanskelig å møte det første møtet, og folk flest er i tvil om hvordan å oppføre seg og handle akkurat nå. Beat at frykt for å gjøre noe galt, for å gjøre et dårlig bilde på den andre. Gi tranparecer redd for å forlate det som ikke er ønsket eller får altfor hemmet og, til enhver tid uten reaksjon.
Her er noen tips for deg å komme overens med en gang det første møtet:
-Ta de klærne du vil bruke: Det må være noe som gjør at du får en hit, men som gjør at du føler deg bra, fordi hvis ikke så kan alt gå errado.Escolha den typen som ønsker å gjøre: meiguinha denhingst, brutto og systematisk, den forførende, moderne og kul fyr ... Lær hvordan den personen du ønsker conquistar.Meninas, forsiktig med skoene: Hvis det er av middels høyde, ikke legge altfor høye hopp, noen menn mindreverdig føler for høyden.
- Vær forsiktig i parfyme, vil ingen hype eller personen har hodepine, og vil sende deg hjem tidligere. For å finne parfyme som passer deg, kan du besøke bloggen: http://delasalles.blogspot.com/.
- Hvis du røyker, unngå røyking under møtet, etter at personen som skal opptjent kanskje ikke liker. Røyking i bilen viser også mangel på følsomhet og educação.Cuidado ikke å "bli full" på første date!
-La den andre personen snakke mye. Ikke la samtalen er fokusert på deg. Husk, folk elsker å snakke om seg selv.
-Vær forsiktig så du ikke skal svare telefonen hele tiden. Den andre personen vil tro du er mer interessert i den personen som er i linha.Então, hva om telefonen av den første date? Tross alt .... den mest interessante personen i verden er lest, rett foran ... lol
- Pass deg for samtaleemne forbudt å snakke om: ex-ektemenn, ex-kjærester, arbeid problemer, sladre, kritikk av noe slag, sex, bankkontoer, problemer med familien, eiendom, sykdom, engasjement! vil dating og casamento.Vc virke som en kjedelig person. Spør personen til å snakke om seg selv mesma.Isso garantido.E ikke tenke suksess er ikke igjen noen spørsmål .... ta en tur i saker av den personen med deg.
- Hvor er møtet?-Hvis den andre personen spille hans forslag, foreslår fine steder og rolig, en rolig bar, et sted med dempet musikk der du kan snakke rolig og der støy og mas ikke forstyrrer. Støyende plass gir bare i pegação.Se det er hva du vil ....
-Hvis den andre personen ansikt til å foreslå et motell eller noe, vet at det er møte for en dag, og at i morgen vil det verken være en telefonsamtale. La dette med mindre du er så få timer med glede og kjører vekk fra noe alvorlig.
HUSK: Dette er bare noen DICAS.Aja naturlig, fordi det som teller er den energien som omgir mennesker. Førsteinntrykket er at møtene skal være en guide for hvordan ting skal gjennomføres.Siden hver person er unik, er hvert øyeblikk unikt også.
 
Hva du bør huske på er følgende:-Et møte er alltid en "risiko" og bør ikke spille alle forventninger, glede og prestasjoner i ett! Alltid være deg selv. Bruk disse tipsene, og anvende dem med letthet.Ikke drikk ikke røyker, ikke viser svakhet eller usikkerhet, romantikk også, ser du ikke noen interessant og smelte, ikke si du er gal for å gifte seg, var folk som reiste drittsekker og aldri, aldri gå til sengs på første møtet. Ikke drømme om en fantastisk frokost neste dag. Vit at mennesker er unike og at hver øyeblikk er unikt. Det er ingen regler!
 
Ah ... ikke glem å ringe neste dag, bare for å kommentere hvor hyggelig var den natten vi gikk juntos.Isso har en god sjanse til å sette en ny dato eller tidspunkt for avsendelse .......Lykke til!

Nenhum comentário: